Ik ben Monique Brunt, portret & lifestyle fotograaf gevestigd in Benschop. De liefde voor creativiteit en ontwerpen zat er bij mij al vroeg in.

Na mijn opleiding marketing & communicatie ben ik jarenlang werkzaam geweest als grafisch ontwerpster in de modewereld. Het begeleiden van fotoshoots en deze foto’s verwerken in brochures deed ik met veel plezier.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik inmiddels al vele mooie fotoshoots mogen doen. Mijn stijl is puur, warm en spontaan en mijn manier van fotograferen is ongedwongen en zo veel mogelijk ongeposeerd.

Vanaf begin 2022 heb ik mijn daglicht studio geopend. Tijdens de verbouwing van onze oude schuur uit 1900 ontstond er op de eerste verdieping een prachtige ruimte. Wat uiteindelijk een lichte daglicht studio is geworden. Begin 2023 is De Kas erbij gekomen. Twee unieke ruimtes op één locatie; kleinschalig en sfeervol.

Er zit veel tijd en liefde in, maar het resultaat is dat ook jij nu gebruik kunt maken van deze sfeervolle locatie! 

Lees meer over De Studio →

Ik ben Monique, jouw host!

Ik ben Monique, jouw host!

www.moniquebrunt.nl

fotograaf en host Q. studio

Pure chocola - theeleut - zonsondergang lentemens - Grieks eten - creatief - altijd vol met ideeën - wandelen met de hond vakanties - buitenleven  

Mijn favorieten

I love playing with old film cameras! It's a hobby of mine.

My camera

Caption for the next thing would go right here.

Thing #2 

This is another caption for this third item right here. 

Thing #3

This area can be used for any kind of list. Get creative!

Thing #4

Your fifth must-have would go right about here. Yup, yup.

Thing #5