Veelgestelde vragen

is de LOCATIE makkelijk bereikbaar?

Q. Fotoshoot locatie ligt op 30 minuten rijden van Utrecht en 10 minuten van de snelweg A2. Parkeren kan gratis, voor de deur op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is de studio goed bereikbaar. De bushalte is op 10 minuten loopafstand. Plan jouw reis naar Dorp 91 in Benschop gemakkelijk via 9292.nl of gebruik de route via Google maps.

is de host in de studio/kas aanwezig?

De host ontvang je bij aankomst en geef je instructies over het gebruik van de studio. Vervolgens kun je lekker aan de slag. De host is gedurende jouw bezoek aan de studio niet in dezelfde ruimte aanwezig. Mochten er vragen zijn of heb je ergens hulp bij nodig, dan stuur je een berichtje en is de host binnen paar minuten bij jou.

mag ik zelf spullen en apparatuur meenemen?

Uiteraard is dit mogelijk. Heb je voorafgaand aan jouw fotoshoot of workshop tijd nodig om het e.e.a. voor te bereiden? Houd hier dan rekening mee tijdens het boeken van jouw tijdslot. Deze extra tijd moet je meeboeken. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld een half uur vooraf en een half uur achteraf het tijdslot op- en af te bouwen. 

Is er een achtergrondsysteem aanwezig?

Ja, er is een achtergrondsysteem aanwezig waar je gebruik van kan maken. Daarnaast staan er ook achtergrondrollen in de studio in de kleuren wit, charcoal en beige van 1,38 mtr. breed en de kleur bone van 2,18 mtr. breed.

Zijn er studiolampen aanwezig?

Q. Studio is een daglicht studio welke bij een normale dag voldoende lichtinval heeft. Op een donkere dag in de winter kun je eventueel zelf (flits)apparatuur meenemen. Tegen een meerprijs van € 35,- per boeking kun je gebruik maken van de Profoto Octabox. Profoto B2 250 watt in combinatie met Profoto Softbox RFi 150cm Octa (alleen geschikt voor Canon). In de kas maak je enkel gebruik van daglicht. Het is wel mogelijk om zelf lampen mee te nemen.

IS HET MOGELIJK OM TE LUNCHEN?

Je bent vrij om je eigen eten en drinken mee te nemen. Koffie, thee en water kun je zelf zetten in de studio en er is een koelkast aanwezig. Wil je liever gebruik maken van een lekkere lunch, dan kun je dit twee dagen voor jouw bezoek aan de studio bij ons aangeven.

IK WIL GRAAG DE STUDIO/kas HUREN, MAAR ik HEB GEEN FOTOGRAAF! 

Wil je graag de studio/kas huren, maar je hebt nog geen fotograaf? Ik ben naast de host van de fotoshoot locatie ook fotograaf! Hoe handig is dat? Je boekt gewoon een shoot bij mij en dan is het gebruik van de studio/kas inbegrepen. Voor mijn werk kun je kijken op mijn website: www.moniquebrunt.nl

Stuur ons gerust een mail met jouw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stuur ons gerust een mail met jouw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Heb je een andere vraag?

stuur bericht