is de LOCATIE makkelijk bereikbaar?

is er een host aanwezig?

geboekte tijdslot

De Studio/Kas is vanaf 5 minuten voorafgaand aan jouw geboekte tijdslot toegankelijk. Heb je tijd nodig om het e.e.a. voor te bereiden? Houd hier dan rekening mee tijdens het boeken van jouw tijdslot. Het voorbereiden en opruimen dient binnen het geboekte tijdslot te gebeuren. Wil je graag meer tijd? Dan kun je, in overleg, jouw tijdslot per half uur verlengen. Uiteraard is dit alleen mogelijk, wanneer er geen andere klant na jou komt.

Is er een extra ruimte aanwezig?

Zijn er studiolampen aanwezig?

HOEVEEL PERSONEN KUNNEN ER IN DE STUDIO/KAS?

In De Studio kun je voor 12 personen bijvoorbeeld een workshop geven of een fotoshoot doen. De ruimte is minimaal 50m2 en ook de begane ruimte kan gebruikt worden. In De Kas kunnen circa 6 personen bijvoorbeeld voor een gezinsshoot, gezellige meeting of een workshop. De Kas is 15m2 en is hierdoor gezellig en knus.

shoes-off policy

In De Studio ligt een lichte vloer en mooie lichte vloerkleden om deze netjes te houden hanteren wij in De Studio een shoes-off policy. Bij binnenkomst vragen wij onze gasten om de schoenen uit te doen. Er zijn 12 paar sloffen aanwezig waar je gebruik van mag maken. Of je neemt lekker je eigen sloffen mee ;)

IS HET MOGELIJK OM TE LUNCHEN?

Je bent vrij om je eigen eten en drinken mee te nemen. Koffie, thee en water kun je zelf zetten in De Studio en er is een koelkast aanwezig. Wil je liever gebruik maken van een lekkere lunch, vraag dan naar de lunch bestellijst. De bestelling hiervoor kun je twee dagen voorafgaand aan jouw bezoek aan ons doorgeven.

GEMAAKTE SCHADE

Natuurlijk kan het gebeuren dat je per ongeluk iets kapot maakt of andere schade aanbrengt aan De Studio of De Kas. Laat dit ons dan altijd even weten. Afhankelijk van gemaakte schade zullen wij dit afhandelen met jouw verzekering. Onze algemene voorwaarden verplichten je om een WA verzekering te hebben bij het plaatsen van een boeking.

IK WIL GRAAG DE STUDIO/kas HUREN, MAAR ik HEB GEEN FOTOGRAAF! 

Wil je graag De Studio/Kas huren, maar je hebt nog geen fotograaf? Ik ben naast de host van de fotoshoot locatie ook fotograaf! Hoe handig is dat? Je boekt gewoon een shoot bij mij en dan is het gebruik van De Studio/Kas inbegrepen. Voor mijn werk kun je kijken op mijn website: www.moniquebrunt.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een plekje reserveren in De Studio of De Kas? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken.

Yes, ik wil de Studio/Kas boeken!

Yes,
ik wil de Studio/Kas boeken!

creatieve locatie

creatieve locatie

boek NU