Wat leuk dat je bij Q. Fotoshootlocatie was! Na afloop van jouw fotoshoot of workshop zijn wij natuurlijk benieuwd hoe je de locatie ervaren hebt. Jouw ervaring geeft ons informatie hoe we de locatie eventueel nog beter kunnen maken en geeft nieuwe klanten een indruk hoe het is als je De Studio en/of De Kas huurt. Via Google maps kun je een review achterlaten, dat stellen wij zeer op prijs! 

Vind je het leuk om nu alvast een aantal reacties te lezen en foto's te bekijken, die klanten op onze locatie hebben gemaakt? Lees dan verder op deze pagina.

Zien we jou ook binnenkort?


Jouw ervaring is voor ons goud waard!

← bekijk shoots

Beyoutiful Fotografie

"Wat een fantastische plek is Q. Studio! Een fijne ruimte waar je veel kanten op kunt voor een fotoshoot. De props die je kunt gebruiken zijn ook echt een fijne toevoeging. Daarnaast is de service perfect met gratis koffie en thee en parkeren op eigen terrein. Tijdens de minishoots heeft Monique zelfs iedereen voor mij ontvangen bij de deur, zodat ik door kon gaan met de fotoshoots. Ik kom dan ook zeker vaker terug!"

Shots by Charelle

"Ik was opzoek naar een studio in de omgeving van Utrecht. Toen kwam ik via Instagram op Monique haar studio terecht. En wauw, ik was helemaal verkocht! Ik heb hier een zwangerschapsshoot gedaan. Perfecte locatie om zo’n shoot te doen. Ik raad deze studio zeker aan andere fotografen aan!"

Studio Annemarije

"Wat een fijne studio heeft Monique. Als je geen beige wilt is dit echt een aanrader! Er is voldoende daglicht en er zijn veel props die je mag gebruiken. We werden hartelijk ontvangen en konden rustig werken. Top!"

LW Fotografie

"De prachtige studio van Monique heb ik gebruikt voor een fotoshoot van mijn moeder en haar kleinkinderen. De ruimte is mooi, open en ruim. We hebben genoten!"

Kim Hessels Fotografie

"Wat een fijne en mooie daglicht studio heeft Monique opgezet. Ik werd samen met mijn collega heel hartelijk en persoonlijk ontvangen. Koffie, thee en wat lekkers stonden al klaar en de studio zag er brandschoon uit met alle attributen die je nodig zou kunnen hebben aanwezig. De studio is mooi licht en heel stijlvol ingericht. Het licht in de ruimte is echt heel mooi en je kunt lekker rustig werken. Een aanrader!"

Daphne de Vries Photography

"Q studio is prach-tig! Je hebt er veel mogelijkheden om mooie settings te creëren, onwijs veel toffe props en ook is Monique een heel aardig en warm persoon. Kortom, zeker een aanrader als je op zoekt ben naar een daglicht locatie met veel opties!"

Double your brand

"Heel fijn om voor de mini branding shoot voor onze klanten bij Q. Studio terecht te kunnen. Wat een mooie daglicht studio met prachtige neutrale props om mee te variëren. Het regende keihard toen onze opgedofte klanten aankwamen, maar Monique zorgde dat ze droog binnenkwamen en zorgde voor een lekker bakje koffie en thee. Het zijn de kleine dingen die het doen."

Studio Jantasie

"Ik heb bij Monique de daglicht studio gehuurd. Erg fijn, met veel attributen en een hartelijk ontvangst."

Yaira

"Prachtige locatie voor een fotoshoot! Wij hebben hier een fotoshoot gedaan met een boudoir fotografe voor ons lingerie merk. Het licht in de ruimte is echt top en er zijn genoeg fotospots in de studio! Bankjes, spiegel etc. ideaal om te gebruiken tijdens de shoot."

wat klanten zeggen:

wat klanten zeggen:

Shoots in de studio

Je kunt de studio of kas boeken van maandag t/m zondag voor
2 uur, 4 uur of 8 uur per dag.

Wat leuk dat je wilt boeken!

Je kunt de studio of kas boeken van maandag t/m zondag voor 2 uur, 4 uur
of 8 uur per dag.

Reserveer jouw plekje in de studio of kas!

creatieve locatie

creatieve locatie

boek nu!